Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_admin_bar_init' not found or invalid function name in /var/www/saltandpepper.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Hjemmesider → SaltandPepper | Udvikling af hjemmesider og webshops
+45 4234 1275 hej@saltandpepper.dk

Vi designer og udvikler hjemmesider

Her er hvad vi tilbyder

Professionelt webdesign

Unikke og brugervenlige websites

Gode hjemmesider starter med god planlægning. Hos Salt&Pepper starter vi hvert projekt, med at bruge tid til at forstå dig og din målgruppe. Vi sørger for at de nødvendige funktioner findes på siden, om det er for at skabe salg, leads eller andre mål.

Herefter definerer vi designet på din hjemmeside, der giver en intuitiv brugeroplevelse.

Professionel webdesign
Digital oplevelse
Digital oplevelse

Handlingsoptimeret design

Et website er ikke så simpelt som det umiddelbart kan lyde. Den skal have den rigtige struktur, og give en brugervenlig oplevelse. Den skal levere det rigtige indhold – på det rigtige tidspunkt, samt ikke mindst afspejle din virksomheds DNA.

Responsive webdesign

Webdesign der tilpasser sig forskellige enheder

For at vi kan sikre dine besøgende den bedste oplevelse, designer vi hjemmesider i et responsive webdesign.

Det vil sige at den vil give en optimeret brugeroplevelse, på tværs af enheder så som, mobiltelefon, tablets og computere.

Det sikrer ikke kun en god brugeroplevelse for dine kunder, men hjælper dig også rigtig godt på vej hos Google og deres søgeresultater, da det er en parameter de vægter meget højt.

Responsive webdesign
Søgemaskineoptimering
Seo (søgemaskineoptimering)

Konverteringsdrevne websites

En SEO venlig hjemmeside er et must. Vi bygger hjemmesider op efter alle kunstens regler, for at fremme jeres synlighed på internettet i søgeresultaterne. Tøv ikke med at tage kontakt til os, for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vester Voldgade 11, 2. Sal
1552 København K
CVR: 4109 3366

Kontakt os

+45 4234 1275

hej@saltandpepper.dk


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_admin_bar_render' not found or invalid function name in /var/www/saltandpepper.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287